INFOMØDER FOR EFTERÅRETS HOLD

Grundet retningslinjerne der er udstedt i forbindelse med forebyggelse af udbredelsen af Covid-19, ser vi os nødsaget til at udskyde infomøderne endnu en gang.

Vi vil rigtig gerne give de kommende elever, muligheden for at komme ind på skolen for, at modtage information om deres kommende skoleforløb. Derfor har vi flyttet infomøderne til juni måned, da vi her ser en større mulighed for, at afholde møderne under de udstedte retningslinjer.

Det er selvfølgelig frivilligt om man vil deltage og vi er også opmærksomme på, at det vil være en udfordring for nogle af komme på de nye datoer og i disse tilfælde vil vi selvfølgelig sørge for at eleverne stadig får den information de har brug for.

Vi sender info pr. e-boks i uge 22.

Datoerne er som følgende:

Produktionsleder - Torsdag d. 28. maj 2020 kl. 19.30 - HUSK TILMELDING til Anne på aol@grindls.dk

Grundforløb 1, Grundforløb 1 EUX og Grundforløb 2 - Onsdag d. 17. juni 2020 kl. 19.00

Hovedforløb 1 - Torsdag d. 18. juni 2020 kl. 19.00

Der vil blive serveret kaffe og kage.

Vi vil selvfølgelig gerne besvare eventuelle spørgsmål eller lignende der skulle være opstået og derfor er man altid velkommen til, at rette henvendelse til skolens studievejledere, Poul T 40173510 eller Kasper J 41284112, samt skolens kontor på 75320722.